Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Bezpečnostná politika na zabezpečenie ochrany osobných údajov
SMERNICA pre vybavovanie agendy práv dotknutých osôb
Spracovateľské činnosti Prevádzkovateľa: Mesto Gabčíkovo
Prehlásenie o spracovaní osobných údajov
Záznam o spracovateľských činnostiach - VOĽBY Čl. 30 ods. 1 obecného nariadenia o ochrane osobných údajov (GDPR)
Poskytnutie informácií dotknutým osobám k zabezpečeniu priebehu volieb podľa zákona č.180/2014 Z. z
INFORMÁCIE O SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV POSKYTOVANÉ PODĽA § 19 ZÁKONA
Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky
Informácie o účele spracúvania, na ktoré sú osobné údaje určené a dobe uchovávania
Návrh na začatie konania v zmysle ustanovenia § 100 zákona o ochrane osobných údajov
Vyhlásenie o spracúvaní osobných údajov kamerovým systémom
Záznam o spracovateľských činnostiach prevádzkovateľa / zástupcu prevádzkovateľa
Zásady pri spracúvaní osobných údajov
 
 

Obnova budovy Obecného úradu - zníženie energetickej náročnosti objektu.

 
 

Gabčíkovo - dobudovanie kanalizačnej siete

 
 
 
 

Zvýšenie miery zhodnocovania odpadov so zameraním na ich prípravu na opätovné použitie a recykláciu

 
 

Zvýšenie kapacity Materskej školy s vyučovacím jazykom slovenským na Komenského ulici rekonštrukciou

 
 

Gabčíkovský spravodaj

 

Stiahnite si periodikum obce, ktoré vychádza v maďarskom a slovenskom jazyku, vo formáte PDF.

 

Vstup do sekcie

S5 Box

Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk